סטודיו לעיצוב מוצר תעשייתי מרעיון למוצר
סטודיו לעיצוב תעשייתי (1995)
סטודיו לעיצוב מוצר תעשייתי מרעיון למוצר
סטודיו לעיצוב תעשייתי (1995)

איך פונים למשקיע?

Startup Nation - זו הזהות שלנו

יש לנו את זה, וככל שנדע להשתמש ביכולת הזו רק נצדיק יותר את המותג . כי מהיום שפתחנו את” מרעיון למוצר”- סטודיו לעיצוב תעשייתי ב 1995. פונים אלינו יזמים שפיתחו רעיון ומבקשים להפוך אותו למוצר חדשני ונוסף לכך גם איך פונים למשקיע? ואנו מסייעים בנושא.

בדרך כלל בשיחת הטלפון הראשונה אנחנו מסבירים את התהליך ואת המשמעויות הכלכליות שלו. השיחה הזו חשובה מאוד למי שבוחן את האופציה להתחיל את התהליך איתנו, או, עם כל חברה אחרת לעיצוב מוצר. במיוחד למי שזו פעם ראשונה עבורו.

נציין שבמאמר זה אתייחס לפיתוח ועיצוב מוצר פיזי, תלת ממדי בשונה מאפליקציות.

איך פונים למשקיע?

מספר טיפים והסברים על תהליך פיתוח מוצרים פיזיים לנוחיותכם, ככל שתצברו ידע, תהיו מוכנים לבאות והסיכוי להצלחה והרווח לצידה יגדל. ובאותה נשימה, מפני שיזמות הוא ללכת אל הלא נודע וצריך להיות מוכן לזה ולא לעצור בדרך. יתרה מזאת אם יש לך את התכונות הנכונות ליזמות – תהיה זו דרך צלחה!
אם לא, במהלך איסוף המידע , תגיע ההחלטה לעצור וזה עדיף מאשר לעצור לאחר שהושקעו משאבים וזמן. מתחילים:

מתי פונים למשקיע?

יש לך רעיון מצוין וזה מעולה אבל יש מספר שאלות:

  • מה עושיםעכשיו איך מתקדמים?
  • איך פונים למשקיע?
  • מתי לפנות?
איך פונים למשקיע פרזנטציה רעיון למוצר חדש

אני ממליצה בחום לפנות למשקיעים עם מודל עובד, אחרי בניית אב טיפוס. ולמה? כי מתוך ניסיון של מעל 30 שנה בתחום יש כלל אצבע שחשוב להפנים: ליזם עם רעיון שמגיע לפגישה עם משקיע, יש למשקיע קשב של 20 שניות לרעיון. ב 20 שניות האלה המשקיע צריך להבין את המוצר ולהתרשם לטובה מהיזם כאיש שיוכל לקדם את המוצר. מילים מבזבזות זמן.

לכן אני מציעה להציג אב טיפוס עובד, עם תפעול פשוט וברור, להגיש אותו למשקיע ולאפשר לו לחוות אותו בעצמו. יזמים אין ספור, כמוך, פונים למשקיעים, לא תפסת את תשומת הלב שלו מייד- לא ישקיע בך.

לסיכום:

  • אב טיפוס פיזי, עדיף עובד
  • להיות יזם בטוח ומבין את המוצר לעומק.
  • להציע את הרעיון ואת עצמך בקצרה ובצורה מעניינת ומזמינה. 
  • לא לפחד לקבל תשובה שלילית ממשקיע. ולהמשיך.

אז עברתם את השלב הראשון של איך פונים למשקיע, ועכשיו לשלב הבא לחפש סטודיו לעיצוב מוצר שיסייע לכם לכל התהליך 

אירית פרג'ון רולדאו
מרעיון למוצר - סטודיו לעיצוב מוצר

אני מזמינה אותך לקבוע פגישה ללא התחייבות, ויחד נהפוך את הרעיון היצירתי שלך למוצר אסתטי, בולט, מעל המתחרים ובמחיר תחרותי.
תמונה של מרעיון למוצר (1995)
מרעיון למוצר (1995)

עיצוב חכם ונכון למוצר מהווה גורם משמעותי להצלחת המוצר. מוצר מעוצב נכון יהיה ברור למשתמש כבר מהמפגש הראשון. הפעלת המוצר תהיה אנטואיטיבית, חווית המשתמש תהיה משמעותית, תותיר אחריה חותם וחשק לעוד.

בוסטר לתינוק חריצי במבה

עיצב מוצרים לתינוקות מכירים את גושי הבמבה התקועים בחריצי כיסאות האוכל של הילדים? מכירים…:( כשעיצבתי לחברת קידס קיט את ה”קינג בוסטר”, הדרישה- בלי “חריצי הבמבה”

להמשך קריאה »

סטודיו לעיצוב מוצר

בבואכם להחליט איזה סטודיו עיצוב מוצר מתאים עבור החברה שלכם או הרעיון שיש לכם, יש כמה דברים חשובים שכדאי לשים עליהם דגש. אחד הדברים הראשונים שעליכם להבין הוא באיזה שלב המוצר שלכם נמצא: האם אתם כבר סגורים על עיצוב מסוים? האם אתם רק בשלב גיבוש רעיון או שמע מדובר כבר בעיצוב מוגמר?

להמשך קריאה »

ייצור תבניות פלסטיק

אחת ההתמחויות המרכזיות של ‘מרעיון למוצר’ היא תחום הפלסטיקה. כידוע, פלסטיק הינו חומר מעובד ממנו מכינים מגוון אין סופי של מוצרים, בעיקר מוצרי צריכה אך

להמשך קריאה »

פיתוח פטנטים

  אחד הדברים שחשוב לדעת הוא שפיתוח מוצר הולך יד ביד עם פיתוח פטנט אותו יש לרשום בצורה מסודרת, וזאת על מנת להבטיח בלעדיות וכן

להמשך קריאה »

לשיחת ייעוץ חינם צרו קשר

דילוג לתוכן